Training

“Het was een van de beste trainingen die ik heb gehad in jaren. Simpel en direct toepasbaar voor mij als buurtbemiddelaar.”

“In de trainingen van Marianne, komt haar jarenlange ervaring duidelijk naar voren. Met haar enthousiasme, krijgt ze iedere groep in beweging.”

“Marianne is een innemende persoonlijkheid. Ze brengt haar boodschap duidelijk en met humor. Ze zegt waar het op staat en blijft tegelijk in verbinding. Zo wist ze een al lang sluimerend probleem in ons team op te lossen.”

Als het ‘lekker loopt’ binnen een team, kun je
vaak meer dan je ooit had kunnen bedenken.
Je versterkt elkaar en haalt het beste in elkaar naar boven. Iedereen kent elkaars kwaliteiten, er is onderling vertrouwen en oprecht plezier in het werk. En mocht het een keer niet goed lopen, dan is er nog niets aan de hand, want dan spreek je elkaar daar ‘gewoon’ op aan. Het zou geweldig zijn, als ieder zo krachtig zou samenwerken.

Helaas is de werkelijkheid soms anders. Dan zijn er verschillende ‘eilandjes’ in plaats van één krachtig team en is er weinig vertrouwen en (daardoor) weinig creativiteit. Of men spreekt elkaar niet aan, waardoor irritaties regelmatig oplopen. Dan is het verstandig om stil te staan en je af te vragen ‘Hoe kunnen we wél op een effectieve manier samenwerken?’ Wisselland ondersteunt daar graag bij. Het uitgangspunt van Wisselland is om als het ware van plek te wisselen en zo van een andere kant naar zaken te kijken. Door goed te kijken en te leren luisteren en met herkenbare voorbeelden uit de eigen praktijk. Dat maakt Wisselland trainingen effectief en van blijvende waarde! Waar nodig, wordt er samengewerkt met ervaren trainers en trainingsacteurs.

VOORGESPREK
Het is belangrijk dat de inhoud van een training, naadloos aansluit bij de vraag uit jullie praktijk. In een voorgesprek wordt er uitgebreid aandacht besteed, aan het doel van de training. En ook wat het effect is, als jullie dit doel eenmaal bereikt hebben.

WISSELLAND verzorgt onder anderen de volgende trainingen:

  Persoonlijke groei en effectiviteit
  Conflictbemiddeling / mediation
  Gespreksvaardigheden
≠  Preventie, ziekte & verzuimmanagement
  Boeien en binden van medewerkers (én vrijwilligers)

En tevens:
  Communicatie via de tango

  Schrijfworkshops
≠  Trainingen o.g.v. autisme (zie link hierboven ´Trainingen autisme´ en www.proeducation.nl)